Tjenester

Bedøk AS er totalleverandør av regnskapstjenester og økonomisk rådgivning. Vi leverer i tillegg en rekke andre tjenester knyttet til budsjett- og bedriftsstyring. Våre medarbeidere er faglig skolerte og oppdaterte på lover, regler og forskrifter for regnskapsføring og økonomistyring. Fem av oss er autoriserte regnskapsførere og sørger for at alle hos oss følge Finanstilsynets strengeste kvalitetskrav for yrket. Bedøk bruker det web-baserte systemet 24sevenoffice.no og alle våre kunder kan få tilgang til regnskapet på web.

Z

Regnskapsføring

Vi er totalleverandør av alle typer regnskap for små og mellomstore bedrifter. Kundene våre får en fast kontaktperson i byrået og mulighet for tilgang til regnskapet i vårt web-baserte regnskapssystem. Vi tar også hånd om lagring av bilag og andre dokumenter for de som ønsker det.

Z

Økonomisk rådgivning

Vi er en aktiv sparringspartner for våre kunder når det gjelder økonomistyring, budsjettering og spørsmål knyttet til selskapsdrift, vekst og lønnsomhet.

Z

Lønnskjøring

Vi utfører alle tjenester knyttet til lønnskjøring, som arbeidsgiveravgift, lønnsutbetaling og lønns- og skattetrekksoppgaver. Vi hjelper også med oppfølging mot NAV.

Z

Stiftelse og etablering

Vi bistår med etablering av selskaper, hjelper kunden å velge riktig selskapstype og utarbeider stiftelsespapirer og andre formalia som må gjennomføres for å starte en bedrift.

Z

Årsoppgjør

Vi utfører årsregnskap, selvangivelse, næringsoppgave og andre likningspapirer som viser bedriftens resultater og beskatning.

Z

MVA representant

Vi utfører arbeid som momsrepresentant for utenlandske selskap i Norge.

Z

Utenlandsk arbeidskraft

Vi tar hånd om registrering, lønnskjøring og skatt- og avgiftsreguleringer knyttet til utenlandske arbeidstakere.

Z

Kontor- og administrasjonstjenester

Vi kan utføre en rekke ulike kontor- og administrasjonstjenester for kundene etter nærmere avtale.

Z

Fakturering

Gode rutiner på fakturering er gull verdt for enhver bedrift. Vi hjelper med etablering av rutinene, men kan også ta oss av ordreregistreringer, fakturautsendelser, oppfølging, purring og eventuell oversendelse til inkasso.

Z

Utleie av regnskapsfører

Vi kommer gjerne til din bedrift og utfører regnskapet derfra. For deg som ønsker å ha regnskapet «på huset» kan dette være en god og kostnadseffektiv løsning. Vi sørger for at du har en fast medarbeider som kommer til avtalte dager/tider.

Z

Betaling

Vi kan utføre betalinger på vegne av kunde, og har også god erfaring med arbeidsdeling rundt betalingsgodkjenning via 24sevenoffice.

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor så svarer vi vanligvis innen påfølgende arbeidsdag. Dersom det haster anbefaler vi at du ringer oss på telefon +47 47 47 17 00.

12 + 4 =