Om Bedøk AS

Bedøk AS er et autorisert regnskapsførerselskap med fokus på effektive regnskaps- og økonomitjenester ved hjelp av moderne digitale hjelpemidler og vi søker alltid å finne de beste og mest effektive løsningene tilpasset hver enkelt kundes behov. Vårt hovedkontor er på Bergemoen i Grimstad og vi har også avdelingskontorer i både Kristiansand og Arendal. Bedriften ble etablert i 2006 etter oppkjøp av Grimstad Regnskap AS, som da hadde vært i drift siden 1990. I 2019 ble GN Regnskap AS kjøpt opp av Bedøk AS, og vi styrket med det vår tilstedeværelse i Arendal ytterligere.

I 2006 byttet regnskapskontoret navn til Bedøk AS og vi er nå etablert i trivelige lokaler på Bergemoen i Grimstad samt i egne avdelingskontorer på Myrene i Arendal og Vige i Kristiansand.

Vi er 19 medarbeidere og har omkring 500 små og mellomstore bedriftskunder, hovedsakelig fra Agderfylkene, men også fra resten av landet.

Vi holder orden på regnskap og økonomi slik at kundene får mer tid til å gjøre det de er gode på. Vi er gode på regnskap og økonomisk rådgivning, og er eksperter på å systematisere tall og bilag.

Bedøk AS er et autorisert regnskapsførerselskap som følger Finanstilsynets kvalitetskrav og leverer alle typer regnskaps- og rådgivningstjenester. Regnskapskontoret er medlem av Regnskap Norge.

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor så svarer vi vanligvis innen påfølgende arbeidsdag. Dersom det haster anbefaler vi at du ringer oss på telefon +47 47 47 17 00.

3 + 7 =