Om Bedøk AS

Bedøk AS er et autorisert regnskapsførerselskap som eies av Leif Kristiansen, Hans Wilhelm Egeland og Øyvind Tønnessen. Bedriften ble etablert i 2006 etter at Kristiansen kjøpte Grimstad Regnskap AS, som da hadde vært i drift siden 1990.
I 2006 byttet regnskapskontoret navn til Bedøk AS og vi er nå etablert i trivelige lokaler på Bergemoen i Grimstad. Vi er 14 medarbeidere og har omkring 300 små og mellomstore bedriftskunder, hovedsakelig fra Agderfylkene, men også fra resten av landet.

Vi holder orden på regnskap og økonomi slik at kundene får mer tid til å gjøre det de er gode på. Vi er gode på regnskap og økonomisk rådgivning, og er eksperter på å systematisere tall og bilag.

Bedøk AS er et autorisert regnskapsførerselskap som følger Finanstilsynets kvalitetskrav og leverer alle typer regnskaps- og rådgivningstjenester. Regnskapskontoret er medlem av Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening (NARF)

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor så svarer vi vanligvis innen påfølgende arbeidsdag. Dersom det haster anbefaler vi at du ringer oss på telefon +47 47 47 17 00.